Tjenester

Kontakt oss

Våre tjenester

Mur

Blikkenslager arbeid

Vi har lang erfaring innen blikkenslagerarbeid og som bedrift er vi opptatt av å tilpasse arbeide vårt etter kundens ønsker og behov.  Vårt mål er å levere løsninger i moderne standard med god kvalitet.

Stort hus med svart tak

Taktekking

Trengs taket å byttes ut? Det er en stor og viktig jobb som krever fagdyktige håndverkere. Vi kan bytte taket, samt hjelpe deg med type og farge. Vi i Torgersens Tak & Blikkenslagerservice As har lang og god erfaring. Ta kontakt for en gratis befaring.

Rød pipe

Inspekasjon av tak

Vi går grundig over takstein, takpapp, takrenner, snøfangere, fester, beslag, pipe og eventuelle vinduer og gir deg en full rapport på takets tilstand. Torgersens Tak & Blikkenslagerservice As har lang erfaring! Kontakt oss for mer informasjon eller en gratis befaring.

Orange hus

Fjerning av taksnø og istapper

Det er ikke alltid man tenker hva som foregår over hodet sitt når man er ute og går. Vi vet hvor farlig istapper kan være og hjelper deg å redusere sjansen for ulykker og skader. Ta kontakt med oss i Torgersens Tak & Blikkenslagerservice AS for en gratis befaring.

Hvitt hus

Tømrer og snekker tjenester

Vi bygger terrasser, Bytter dører, vinduer og terrasse. Vi tar på oss flere snekkeroppdrag og blikkenslagerarbeid. Med dette skal du som kunde være trygg på at vi leverer kvalitet i alle ledd og at vi er din partner hele veien fra start til slutt. Ta Kontakt med oss i Torgersens Tak & Blikkenslager.

Kontakt oss i dag

Har du noen spørsmål eller ønsker du gratis befaring? Kontakt oss i dag

Kontakt oss